Støtt Tisleidalen Løypelag!

Skriv ut giroblankett  giroicon

Tisleidalen Løypelag stiller godt rustet til en ny skisesong. En ny løypemaskin ble innkjøpt høsten 2012 takket være bidrag fra ca 290 andelseiere. Høsten 2020 ble det innkjøpt en ny pent brukt løypemaskin som er stasjonert på Sanderstølen. Dette gjør at vi nå har over 150 km vel preparerte løyper til glede for alle som liker å gå på ski i Tisleidalen.

Vi ønsker deg mange fine skiturer i gode løyper, og håper at også du vil være med og støtte vår virksomhet. Dette kan du gjøre ved å bli medlem, og ved å gi et årlig bidrag til driften av løypemaskinen. Medlemskap koster kr. 4000,- og går til våre investeringer.

Hvert år har vi driftskostnader på ca. kr. 750 000,- og til å dekke dette trenger vi årlige inntekter. Derfor er vi helt avhengige av å få bidrag fra deg og alle andre brukere av våre løyper.

Skal vi i fremtiden ha samme gode løypenett må vi ha flere med. Vi ser frem til din innmelding i løypelaget, og til ditt årlige bidrag til drift og vedlikehold.

Både medlemskap og det årlige bidraget kan du betale ved å benytte bankgiroen på denne siden eller innbetale til vår bankkonto 1506.32.63181 eller VIPPS konto 45255.

Velkommen som medlem i Tisleidalen løypelag!      

Ha en fin skitur!

Kontakt gjerne Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. om du har spørsmål eller forslag.

Skriv ut giroblankett  giroicon

Sponsorer

spbh v17 

valdresstrom

bjorkestolen

heiamerket

joker

vasetdansen

 

Go to top